Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-belgie.nl


  Helderzienden hulplijn in Belgie.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Even laten weten dat alles is verlopen zoals je zei. Dank je om te zeggen dat de prijs makkelijk kon verlagen. Je hebt ons heel wat bespaard. Het huis is van ons!! Dank je en tot snel. 100 sterren!!




Ervaring van Elke  met helderziende Anouk   Ervaring van Elke  met helderziende Anouk   Ervaring van Elke geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Heb je zojuist gebeld, al het geen je mij verteld heb waarover ik vragen had ook over personen uit het verleden kon je goed beschrijven. Zonder dat ik er zelf iets over vertelde een goed gevoel heb ik bij je. Dank je wel xxx.




Ervaring van Shanon met helderziende Anouk   Ervaring van Shanon met helderziende Anouk   Ervaring van Shanon geplaatst op 15 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk is gewoon top en een regelrechte aanrader. Bedankt voor het sparren, luisterend oor, advies en je voorspellingen die uitkomen.




Ervaring van YYY met helderziende Anouk   Ervaring van YYY met helderziende Anouk   Ervaring van YYY geplaatst op 14 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ongelooflijk, je had weer gelijk. Op de dag zelfs. Dank je wel voor je steun en advies. Ik bel je zeker weer.




Ervaring van Roos met helderziende Anouk   Ervaring van Roos met helderziende Anouk   Ervaring van Roos geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hoe je het weet I don't know. Maar spot on! Muchas gracias hasta pronto.
A.




Ervaring van Axelle  met helderziende Anouk   Ervaring van Axelle  met helderziende Anouk   Ervaring van Axelle geplaatst op 8 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk ik heb een prachtig maar tevens diepzinnig gesprek gehad. en kan het helemaal plaatsen. bedankt voor alles. grtjes T




Ervaring van Tristan met helderziende Anouk   Ervaring van Tristan met helderziende Anouk   Ervaring van Tristan geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Allemaal toch weer spannend. Jou kennende krijg je weer gelijk… je bent een topper van formaat. Fijn eindejaar x.




Ervaring van Sandra  met helderziende Anouk   Ervaring van Sandra  met helderziende Anouk   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, 
Langs deze weg wil ik je ontzettend bedanken voor je geduld, luisterend oor, zeer rake voorspellingen en je eerlijkheid. Je bent een rots in de branding voor iedereen en zeker ook voor mij. Aan jou durf ik alles toe te vertrouwen en ik weet dat het goed zit en dat is zo fijn! Je voorspellingen zijn ook nu weer raak ik sta er steeds weer versteld van! Je bent een topper op de lijn en verdient meer dan vijf sterren!
Een hele fijne jaarwisseling en alle goeds gewenst. We spreken elkaar gauw weer. Heel veel liefs en een hele dikke knuffel, je weet wel van wie.






Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 29 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Weer wat uitgekomen! Elke keer dichter naar de oplossing, precies zoals je zei...dank je Anouk. Tot snel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,

Je bent mijn steun en toeverlaat in al die jaren dat ik je nu ken. Een lieverd die altijd voor me klaar staat! Mijn vraagbaak en degene die mij nu toch wel het beste kent. Ik ben zo blij dat ik je heb mogen leren kennen. Soms weet je even niet meer hoe je verder moet en in al die jaren help jij mij ieder keer, keer op keer, het juiste pad te laten zien. Je voorspellingen zijn onverstelbaar! Je gelooft er niet in en dan opeens gebeurt het zoals je het zegt! Soms eng en confronterend, maar wel de werkelijkheid.

Jou leren kennen is het mooiste wat mij is overkomen. Dankzij jou voel ik mij veel sterker. Bedankt voor alles, bedankt dat je er voor mij bent, bedankt dat je altijd naar mij luistert en bedankt dat je de werkelijkheid laat zien.

Ik wens je een spetterend nieuwjaar vol met liefde & geluk.

Tot snel




Ervaring van E met helderziende Anouk   Ervaring van E met helderziende Anouk   Ervaring van E geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hoi lieve bellers, ik wil jullie graag allemaal een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen.
Verlies nooit de hoop en het geloof in jullie zelf, jullie zijn stuk voor stuk kanjers.
Bedankt voor jullie telefoontjes het voorbije jaar en tot snel, knuffels.




Ervaring van Anouk met helderziende Anouk   Ervaring van Anouk met helderziende Anouk   Ervaring van Anouk geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, ik wens jou mooie, gezellige feestdagen en gelukkig, gezond 2023.
Ik bel je volgend jaar weer even.
Tot nu toe niks nieuws helaas.

Liefs : Daphne





Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 25 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Bedankt Anouk. U weet mij altijd rustig te krijgen. Het viel plots uit. Bel snel weer. U heeft mij en mijn situatie juist aangevoeld.




Ervaring van Cynthia  met helderziende Anouk   Ervaring van Cynthia  met helderziende Anouk   Ervaring van Cynthia geplaatst op 18 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Nogmaals bedankt lieve Anouk. Onze gesprekken geven mij zoveel kracht. Je ziet het altijd juist. Bedankt voor je oprechtheid en eerlijkheid. Veel liefs




Ervaring van Cynthia  met helderziende Anouk   Ervaring van Cynthia  met helderziende Anouk   Ervaring van Cynthia geplaatst op 3 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Er zijn er maar weinig zoals Anouk op deze lijn...Ze heeft tot vervelens toe altijd gelijk gekregen! Dank je voor jouw luisterend oor, scherpe readings en wijze raad. Jij hebt mij echt bij gestaan in een hele moeilijke periode in mijn leven en dat zonder oordeel. Ik waardeer jou enorm, liefs Malika




Ervaring van Malika met helderziende Anouk   Ervaring van Malika met helderziende Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Jaa, wederom heeft Anouk gelijk gekregen. Over mijn nieuwe auto. Vervolgens dat er een brandweerman aan de deur stond, ik zei nog nee, dat is niet voor mij. Jawel hoor. Ook zakelijk ziet zij en mag zij unieke dingen doorkrijgen. Anouk is geen bla bla, gewoon eerlijk en recht door zee. Voorspellingen komen uit. Groet, Sarah




Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah met helderziende Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 19 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ja ja en weer heb je gelijk gekregen!




Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hetgeen ik niet wou geloven van u is gebeurd. Overrompeld want had deze ontwikkeling nooit verwacht. Wauw Anouk, respect voor uw gave.




Ervaring van Eline  met helderziende Anouk   Ervaring van Eline  met helderziende Anouk   Ervaring van Eline geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk is altijd snel en helder. De info die ze krijgt is zuiver en het klopt! :) Dankjewel!




Ervaring van X met helderziende Anouk   Ervaring van X met helderziende Anouk   Ervaring van X geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk,
ik kan alleen hopen dat je 100% gelijk hebt, ik was gisteren volledig het noorden kwijt, zit nog steeds met begrijpelijke twijfels.
Lieve groetjes Gerda




Ervaring van Gerda met helderziende Anouk   Ervaring van Gerda met helderziende Anouk   Ervaring van Gerda geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Jij blijft mijn topper! M




Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,
Ik krijg altijd eerlijk en oprechte antwoorden, zelfs al zijn ze confronterend. Juist daarom ben ik zo blij met u! Het altijd zoeken in de ander is makkelijk maar een dode hoek. Uw advies brengt mij altijd verder en uw antwoorden kloppen keer op keer. Uw advies maar ook zeker de eerlijke antwoorden en voorspellingen die waar blijken te zijn houden mij op de been en bieden mij ruimte om te groeien. Dank!
Veel liefs,
S




Ervaring van Samantha met helderziende Anouk   Ervaring van Samantha met helderziende Anouk   Ervaring van Samantha geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk. Nog nooit heb ik een medium meegemaakt die zo goed is als jij, en ik heb er heel wat gebeld in het verleden tot ik jou had gesproken, steeds weer vertelde je dingen die daadwerkelijk ook uit kwamen, liefs Anneke




Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 15 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Helemaal ondersteboven ben ik. Confronterend maar to the point en zonder omwegen. Fijn dat je je concentreert op mijn vraag zonder meer. Helder dank je Anouk.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dank je Anouk om me te laten begrijpen hoe mijn partner denkt. Zeer verhelderend en helpt me enorm om ermee om te gaan. Tot bels.




Ervaring van Alyssa  met helderziende Anouk   Ervaring van Alyssa  met helderziende Anouk   Ervaring van Alyssa geplaatst op 13 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk jij verdient meer dan 5 sterren wat ben jij ontzettend goed! Onlangs is er weer een zoveelste voorspelling uitgekomen. Iedere keer wanneer ik denk dat het niet mogelijk is heb jij het toch weer aan het juiste eind! Dank ook voor je eerlijkheid, je windt er geen doekjes om en zegt de dingen zoals ze zijn. Dat waardeer ik ontzettend, dank je wel! Ik bel je snel weer!




Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 12 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wat een geweldig medium! Zonder woorden, zoveel wist je. 5 sterren sowieso.




Ervaring van D met helderziende Anouk   Ervaring van D met helderziende Anouk   Ervaring van D geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Bedankt voor het enorm verhelderend gesprek.
Jij bent een topper van formaat. Ik contacteer je zeker terug!
Liefs, Helena




Ervaring van Helena met helderziende Anouk   Ervaring van Helena met helderziende Anouk   Ervaring van Helena geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk,
Straight to the point. Na veel omzwervingen bij jou terechtgekomen. Dank je voor je eerlijkheid, ook als het geen fijn nieuws is.




Ervaring van Alexia met helderziende Anouk   Ervaring van Alexia met helderziende Anouk   Ervaring van Alexia geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk je bent echt de specialist hier op de lijn, ik hoef maar iets te vragen en je weet gelijk het antwoord, wat ik ook vraag. Je bent een echte vriendin. Mensen willen jullie een eerlijk antwoord dan moeten jullie bij Anouk zijn.




Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 24 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hallo Anouk
Rocky was weggelopen van huis. Ik belde jou en jij hebt perfect verteld waar hij was en dat we hem terug zouden vinden; dat hij al kilometers had afgelegd. Dat hij verward was van de lange afstand en dat hij op eigen houtje niet meer terug kon… als wij hem niet vonden, zal iemand hem vinden. En inderdaad iemand heeft hem twee dorpen verder gevonden! Heel sterk!
Bedankt lieve Anouk!
Kat




Ervaring van Kat met helderziende Anouk   Ervaring van Kat met helderziende Anouk   Ervaring van Kat geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Topmens! Wist dingen die ze niet had kunnen weten!!!




Ervaring van Salma met helderziende Anouk   Ervaring van Salma met helderziende Anouk   Ervaring van Salma geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dank je wel Anouk voor jouw eerlijkheid en jouw luisterend oor!




Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M geplaatst op 21 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-belgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden