Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-belgie.nl


  Helderzienden hulplijn in Belgie.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Destiny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Hele lieve warme vrouw, die je veel kan leren over positief in het leven staan. De verbinding werd helaas verbroken dus dankjewel Destiny!




Ervaring van e met helderziende Destiny   Ervaring van e met helderziende Destiny   Ervaring van e geplaatst op 24 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Hallo Caroline,
Wel ik moet zeggen je hebt me op 2gebieden gerustgesteld!!
Bedankt.




Ervaring van Rita met helderziende Destiny   Ervaring van Rita met helderziende Destiny   Ervaring van Rita geplaatst op 3 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Destiny is zon lieve vrouw , iedere keer als ik haar spreek voel ik mij daarna helemaal opgelucht en weer teruggezet in mijn kracht. Bel haar, ze is echt goed!.




Ervaring van Raiza met helderziende Destiny   Ervaring van Raiza met helderziende Destiny   Ervaring van Raiza geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Destiny is zon lieve vrouw , iedere keer als ik haar spreek voel ik mij daarna helemaal opgelucht en weer teruggezet in mijn kracht. Bel haar, ze is echt goed!




Ervaring van Raiza met helderziende Destiny   Ervaring van Raiza met helderziende Destiny   Ervaring van Raiza geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve destiny, dankjewel, wat een mooi gesprek, je hebt echt iets in mij losgemaakt, daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Je schittert er bovenuit. Heel veel liefs xxx




Ervaring van a met helderziende Destiny   Ervaring van a met helderziende Destiny   Ervaring van a geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Mijn favoriet op deze site. Ze is duidelijk en rechtstreeks. Ze zegt waar het op staat. Lieve warme positieve vrouw met hart op de juiste plek. Praat graag met jaar, zeker als je een keer down bent.




Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Fijne vrouw die je als een waterval de situatie en de vooruitzichten verteld, in mijn geval een positieve erg fijn voor dat steuntje in de rug!




Ervaring van G.  met helderziende Destiny   Ervaring van G.  met helderziende Destiny   Ervaring van G. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Destiny weet me telkens uit mijn angsten te sleuren. Je verdient een dikke knuffel en zoveel meer !!!
Dankjewel Destiny




Ervaring van Iris met helderziende Destiny   Ervaring van Iris met helderziende Destiny   Ervaring van Iris geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Destiny, ik heb 1 woord voor jou: Wauw! Enkel een naam, geen situatie doorgegeven en je ging erdoor met de grove borstel, alle topics heb je aangekaart. Al mijn vragen beantwoord nog zonder ik ze stelde. Wauw! Je bent een pracht mens ! Vele knuffels, warmte en positiviteit ook terug naar jou Destiny! Omdat je het waard bent!




Ervaring van Iris met helderziende Destiny   Ervaring van Iris met helderziende Destiny   Ervaring van Iris geplaatst op 20 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Ik belde over een baan, ze had gelijk ik heb hem gekregen! Daarnaast vertelde ze over een man, die vraag had ik niet gesteld maar de info klopte, ik hoop dat hij idd ook binnenkort op de stoep staat!
Super lieve positieve vrouw!




Ervaring van N.  met helderziende Destiny   Ervaring van N.  met helderziende Destiny   Ervaring van N. geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Een Hele lieve oprechte vrouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nogmaals bedankt lieve destiny




Ervaring van Lin met helderziende Destiny   Ervaring van Lin met helderziende Destiny   Ervaring van Lin geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wat een fijn gesprek reading op hoog niveau! Dank je wel Destiny. Resoneerde helemaal. En bedankt voor de positieve energie. Ik bel je zeker weer snel als ik het moeilijk heb. Ik voel mij weer blij :)




Ervaring van Anne met helderziende Destiny   Ervaring van Anne met helderziende Destiny   Ervaring van Anne geplaatst op 17 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Leeuwin, je bent geweldig.
Alles klopt en is uitgekomen.
anne.




Ervaring van Anne met helderziende Destiny   Ervaring van Anne met helderziende Destiny   Ervaring van Anne geplaatst op 21 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Prachtig consult gehad. Helemaal de liefde ontvangen. mooie ingevingen doorgekregen. Liefs.




Ervaring van Marieke met helderziende Destiny   Ervaring van Marieke met helderziende Destiny   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Super bedankt, u bent een top vrouw.




Ervaring van Gina met helderziende Destiny   Ervaring van Gina met helderziende Destiny   Ervaring van Gina geplaatst op 17 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Een heel zuiver medium die alle informatie juist en gedetailleerd doorkrijgt. Je voelt aan dat dit klopt wat deze dame voorspelt. Blijft ook zonder oordeel praten over personen en situaties en geeft je waardevolle advies mee. Bedankt.
Groetjes Cindy.




Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 13 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Super bedankt voor het consult, het klopt precies met wat er speelt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Anoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Fantastische lieve warme vrouw met echte gaves. Ze is eerlijk, oprecht en meelevend. Zij behoort tot de beste. Ik heb haar nu meerdere keren gesproken en ze geeft je inzichten, hoop en rust. Ze weet wat je nodig hebt en met haar positiviteit voel je na een verhelderend gesprek gelijk een stuk beter. Fijn om met haar te praten. Je weet precies de zere plek aan te wijzen. Bedankt weer en spreek je weer.




Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien geplaatst op 5 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Ik bel Destiny al 2 jaar lang en ze is altijd heel zuiver in haar reading. Dingen die ze onmogelijk kan weten, verteld ze gewoon aan me. Destiny is een Topper. De beste op deze lijn by far. Er is geen andere die ik bel dan haar.




Ervaring van Sil met helderziende Destiny   Ervaring van Sil met helderziende Destiny   Ervaring van Sil geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Een zeer lieve vrouw, goed mee gepraat, alles klopt wat ze gezegd had, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Ik heb er alle vertrouwen in dat t goed gaat komen. op alle vlakken. Ik zou haar zeker bellen, liefs s.




Ervaring van Suzanne met helderziende Destiny   Ervaring van Suzanne met helderziende Destiny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 11 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny
Ik bel je al wat jaren.
Je brengt me altijd tot rust en geeft me volop vertrouwen.

Jr bent lief zuiver en warm en eerlijk en ja tijd bestaat niet.

Het komt altijd uit wat je doorgeeft soms eerder soms duurt het langer.
Dank je voor je steun geduld en liefdevolle energie.




Ervaring van Vast klantje met helderziende Destiny   Ervaring van Vast klantje met helderziende Destiny   Ervaring van Vast klantje geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wat een fijn en heel duidelijke uitleg ik hoop dat alles uitkomt maar daar vertrouw ik wel op.




Ervaring van Sonia met helderziende Destiny   Ervaring van Sonia met helderziende Destiny   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, bedankt voor de mooie reading. Heel bijzonder wat je allemaal hebt gezien en ik hoop dat jouw mooie voorspelling uitkomt. Wat jij zag m.b.t mijn situatie klopte helemaal en bedankt voor de goeie raad. Superlieve vrouw.




Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Super fijn en verhelderend gesprek gehad. Heb al 2x met Destiny gebeld en ze zat elke keer goed met haar voorspelling. Super lief en fijn mens. Raad haar zeker aan om te bellen. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Destiny   Ervaring van Sandra met helderziende Destiny   Ervaring van Sandra geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Hele mooie reading top.




Ervaring van Anny met helderziende Destiny   Ervaring van Anny met helderziende Destiny   Ervaring van Anny geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, ik heb je gisteren een uurtje aan de lijn gehad en amai wat een TOP vrouw ben je. U heeft me enorm goed consult gegeven WAAUW en zonder iets te zeggen, wist u dingen te vertellen. U kan ook goed luisteren en oordeelt niet. U bent een zuiver en oprecht medium. Zeer aangenaam om mee te praten. Ik ben zeer tevreden en ga u zeker nog terug bellen. Deze vrouw is een echte aanrader en topper. Bedankt nogmaals. Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Destiny   Ervaring van Sonja met helderziende Destiny   Ervaring van Sonja geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Hey destiny, wil je langs deze weg Toch nog bedanken voor al wat je te vertellen had .




Ervaring van Nathalie met helderziende Destiny   Ervaring van Nathalie met helderziende Destiny   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Enorm onder de indruk van jouw gave en wijsheid. Ik hoef weinig informatie te geven tijdens de reading want je somt alles moeiteloos op. Echt heel knap, ik gun iedereen een reading met jou.




Ervaring van Marleen met helderziende Destiny   Ervaring van Marleen met helderziende Destiny   Ervaring van Marleen geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Destiny wat een lieve vrouw ben jij. Maar beter nog wat ben jij goed WHAW duidelijk en correct met alleen een naam super. We moeten nog even door het proces maar met jouw geruststelling kan ik de moed erin houden. Ik ben heel zeker van jou oprechtheid en gave. Ik raad iedereen aan zeker Destiny eens te bellen. Deze dame helpt je X.




Ervaring van A met helderziende Destiny   Ervaring van A met helderziende Destiny   Ervaring van A geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Ik kan 1 ding zeggen er zijn zuivere mensen met een goede ziel. Deze mevrouw is er daar 1 van.




Ervaring van Orfeo met helderziende Destiny   Ervaring van Orfeo met helderziende Destiny   Ervaring van Orfeo geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Bedankt voor je mooie reading. Ik ben benieuwd.

Liefs,
Brenda.




Ervaring van Brenda met helderziende Destiny   Ervaring van Brenda met helderziende Destiny   Ervaring van Brenda geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, ik heb u net aan de lijn gehad en ik viel helaas weg voordat ik nog dankjewel kon zeggen. Maar ontzettend bedankt voor uw mooie reading. Alles klopte, zonder dat u de precieze situatie wist. U heeft alles bevestigd wat ik voel maar wat de mensen om mij heen niet geloven. Dankjewel.




Ervaring van T met helderziende Destiny   Ervaring van T met helderziende Destiny   Ervaring van T geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, Je bent voor mij echt Geweldiggg. Zo eerlijk, zuiver en betrouwbaar. Je hebt mij de vertrouwen weer terug kunnen geven in mijn situatie. Onze gesprekken zijn altijd gezellig, maar je adviezen zijn vooral leerzaam. Op deze manier wil ik je nogmaals hartelijk bedanken dat je op mijn pad bent gekomen. Liefs W.




Ervaring van . met helderziende Destiny   Ervaring van . met helderziende Destiny   Ervaring van . geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  U bent een supervrouw. RESPECT.
Laat u weten wat er gaat gebeuren

R.




Ervaring van R met helderziende Destiny   Ervaring van R met helderziende Destiny   Ervaring van R geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-belgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden